donderdag 24 maart 2022

BREAKING - Basiliek Sint Odiliënberg dagelijks open tussen 14-15u om samen met de zusters te bidden om vrede in Oekraïne. Bidt met ons mee!

 



Morgen sluiten ook de gelovigen in Sint Odiliënberg zich aan bij de gebedsestafette van de Europese Bisschoppen om vrede in Oekraine en voor de slachtoffers van de pandemie.

Met  ingang van 25 maart 2022 is de Basiliek in Sint Odiliënberg dagelijks geopend van 14-15u.

Omstreeks 14.30u beginnen we met het bidden van het rozenhoedje.

We bidden speciaal voor vrede in Oekraïne.We bidden voor alle mensen die leven in angst om hun leven en dat van hun dierbaren, die leven in angst dat hun huis wordt verwoest, die leven hun angst hun vrijheid te verliezen en die de kans lopen dat ook daadwerkelijk te verliezen.

We bidden voor alle babies en andere kinderen in Oekraïne, voor mannen en vrouwen, voor zieken, gehandicapten en  senioren, voor gewone mensen die vurig verlangen naar terugkeer naar hun vorige leven, waarvan ze pas wisten hoe bijzonder het was, toen ze het van de ene dag op de andere dag dreigden te verliezen, voor alle mensen van goede wil! 

Wij bidden voor de volkeren van Oekraïne en Rusland en verder bidden we voor alle intenties van de Kerkberg Gebedsgroep, zie deze link

U bent van harte uitgenodigd met ons mee te bidden zowel in de Basiliek als thuis. In de Basiliek kunt U even meeleven met de mensen in Oekraïne en bijkomen van alle angst en onrust rond en in ons zelf. Uiteraard kunt U ook een kaars opsteken.

Ook steken we voor U graag een kaars op in de Basiliek, als U daartoe zelf niet in de gelegenheid bent. Zie deze link