vrijdag 18 februari 2022

Wilt U gebedsintenties opgeven of een kaars opsteken in de de Basiliek op de Kerkberg waar al minstens 13 eeuwen wordt gebeden? Wij doen het graag voor U en publiceren geanonimiseerd Uw gebedsintentie!


Wie een kaarsje opsteekt bij Maria of bij een andere heilige en om voorspraak bidt bij de verhoring van zijn gebeden, wil dat er -als hij is vertrokken- een stoffelijk, waarneembaar teken achterblijft, waarmee als het ware de herinnering aan zijn gebed achterblijft. De gebedsintenties  worden  dagelijks  bijgewerkt.

Het is mogelijk dat wij namens U een kaars opsteken in onze basiliek. gelegen op een plaats waar al minstens 13 eeuwen wordt gebeden. De heilige Wiro, Plechelmus en Otgerus hebben hier in de achtste eeuw gewoond en gepreekt. Sinds hun dood wordt hier op hun voorspraak gebeden, in ieder vanaf de 13e eeuw wordt hier gebeden op voorspraak van de H. Maria Magdalena, vanaf minimaal de 15e eeuw wordt hier gebeden op voorspraak van de H. Odilia van de Elzas en sinds de 17e eeuw op voorspraak van de H. Odilia van Keulen.

U Kunt Uw gebedsintenties opgeven via twitter@priorijthabor.nl of per post (Priorij Thabor - Aan de Berg 3 - 6077 AC Sint Odiliënberg}


HH. Wiro, Plechelmus, Otgerus, Maria Magdalema, Odilia van de Elzas en Odilia van Keulen!
Wees onze voorspraak!








Hoe werkt het?
We hebben twee modellen:
Kaars 1 drie branddagen EURO 3,00 per stuk 
Kaars 2 negen branddagen (noveenkaars) EURO 5,00 per stuk


Hoe kunt U betalen?
Envelop in brievenbus klooster adres Priorij Thabor - Aan de Berg 3 - 6077 AC Sint Odiliënberg (hiervoor niet aanbellen s.v.p.)
bank: NL41INGB 0001 0361 15 ten name van Priorij Thabor met vermelding aantal en type kaarsen. U kunt ook een intentie vermelden die we meenemen in ons dagelijks gebed waaraan ook deelnemers van de Gebedsgroep buiten het klooster meebidden. 

Wilt U de gebedsintentie bij de betaling opgeven of opgeven via twitter@priorijthabor.nl ?

Dagelijks bekijken we de betalingen en steken we de kaarsen voor U op.