woensdag 1 december 2021

De Kerkberg Gebedsgroep heeft nu eigen, exclusieve intentie kaarsen!

 Sinds gisteren heeft de Kerkberg Gebedsgroep eigen kaarsen voor de gebedsintenties.



Hoe werkt het?

We hebben twee modellen beide nog steeds met coronacrisiskorting:
Kaars 1 drie branddagen EURO 1,25 per stuk 
Kaars 2 negen branddagen (noveenkaars) EURO 2,50 per stuk


Hoe kunt U betalen?
envelop in brievenbus klooster adres Aan de Berg 3, Sint Odilienberg (hiervoor niet aanbellen s.v.p.)
bank: NL41 INGB 0004 1591 27 ten name van H.D.L.M Schruer (zr. Johanna) met vermelding aantal en type kaarsen en vermelding gebedsintentie. Is er geen intentie vermeld dam bidden we voor de donateur en zijn dierbare,

U kunt steeds gebeds intenties opgeven  die we meenemen in ons dagelijks gebed waarvoor op afstand ook de deelnemers van de Gebedsgroep buiten het klooster meebidden.

Zolang als het werkt, hierbij ook een betaal link naar de ING-rekening voor de kaarsen:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=QQX4BdgYq0R7pjULFRJjviQakSaumoNA

Velen maken regelmatig gebruik van de mogelijkheid gebedsintenties op te geven per e- mail (gebedsgroep@kerkberg.nl), per post, telefonisch, per ijlbode, of hoe dan ook. Of een briefje in de (buiten) brievenbus bij de p0ort op Aan de Berg 3. 

Velen van U weten waarschijnlijk al dat we minimaal dagelijks een overzicht publiceren van de opgegeven intenties. Iedere maand maken we een nieuw overzicht en daarbij is steeds een reeks vaste intenties (onder aan de pagina).

Wij bidden namens de gemeenschap voor de gemeenschap tot eer van God en heil van mensen!

Wij vragen daarbij de voorspraak van de HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus, de H. Odilia en de H. Maria Magdalena, op wiens voorspraak vanaf de zevende eeuw op deze Berg gebeden is door vele monniken, kanunniken, diocesane priesters, kanunnikessen en andere gelovigen.

Hartelijk dank voor Uw bereidheid met ons mee te bidden!  (*kaarsintentie)

Zolang de voorraad strekt, steken we nu onze eigen noveenkaarsen op. Wie een kaarsje opsteekt bij Maria of bij een andere heilige en om voorspraak bidt bij de verhoring van zijn gebeden, wil dat er -als hij is vertrokken- een stoffelijk, waarneembaar teken achterblijft, waarmee als het ware de herinnering aan zijn gebed achterblijft

De kaarsen zijn ook niet te koop in het kloosterwinkeltje omdat ze een teken zijn dat de zusters en de andere leden van de Kerkberg Gebedsgroep voor een bepaalde intentie bidden. 


Sinds gisteren zijn in totaal negentien Kerkberg Gebedsgroep-noveenkaarsen opgestoken in de Basiliek, verspreid over de diverse heiligen en bij het H. Hartbeeld.