dinsdag 22 december 2020

BREAKING Live streaming Nachtmis en Hoogmis Eerste Kerstdag in Basiliek Sint Odiliënberg - Zegt het voort en vier met ons mee, waar ter wereld U ook bent! Met de eenvoudige toegangscodes

 


Op donderdagavond 24 december aanstaande om 22.00u wordt de Nachtmis van het Hoogfeest van Kerstmis, feest van de geboorte van het Onze Heer Jezus Christus, live gestreamd.

Op Eerste Kerstdag vrijdag 25 december aanstaande om 09.30u wordt ook de Hoogmis live gestreamd. 

U kunt op deze manier delen in de Kerstvreugde vanuit de feestelijk versierde Basiliek met Gregoriaanse en andere gezangen. Zo zijn we, ook al kunnen we nu niet allemaal in de Basiliek, in de vreugde van ons geloof met elkaar verbonden, tot buiten de grenzen van de Basiliek tot in alle parochies van het Roerstreekcluster en ver daarbuiten.

De uitzending wordt aangeboden door de Priorij Thabor en de Parochie aan iedereen die daarvan kennis wil nemen in samenwerking met EJ Audioverhuur. De gegevens om te streamen zijn als volgt:

-ga naar www.ejaudioverhuur.nl

-klik op de hoofdpagina rechtsboven op de button: video stream

-Klik op de volgende pagina uw gewenste videostream aan: video stream A 

-Type de 6 cijfers van het wachtwoord/pincode in : 201225

-Klik op “enter”

U bent nu verbonden met de videostream.

Let op : ongeveer 15 minuten voor aanvang zal de stream pas actief zijn


Na de streaming zal de H. Mis nog gedurende een maand te zien zijn met deze gegevens bij EJ Audioverhuur. Ook zal de uitzending wordt geplaatst op youtube-kanaal van de Priorij Thabor.

Als U Uw deelname ook tot uitdrukking wilt brengen met een financiële bijdrage aan de Parochie van de HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus wordt dat zeer op prijs gesteld. Door de pandemie is ook de parochie van onze Basiliek zwaar getroffen. Viel het jaar voor U toch nog onverwacht financieel redelijk uit, vergeet dan alstublieft de Parochie niet. Het nummer van de bankrekening is

NL 58 RABO 0138 1020 82 t.n.v. kerkbestuur HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus

De zusters stellen aan de Parochie voor de eerste 20 donateurs die meer geven dan EURO 25,00 een exclusieve Priorij Thaborpen 2020 ter beschikking. Wij danken U bijvoorbaat van harte.