vrijdag 18 december 2020

Bericht van onze Pastoor Live-streaming Nachtmis en Dagmis van Kerstmis in Basiliek Sint Odiliënberg

 


Op Kerstavond (donderdagavond 24 december a.s.) om 22.00 uur en op (eerste) Kerstdag (vrijdagmorgen 25 december a.s.) om 9.30u wordt de Nachtmis resp. de Dagmis live gestreamd. Op deze manier delen in de Kerstvreugde die we in de feestelijk versierde Basiliek liturgisch gaan vieren. Zo zijn we, ook al kunnen we er zelf niet of in maar beperkte mate bij zijn, in de vreugde van ons geloof met elkaar verbonden, tot buiten de grenzen van de Basiliek tot in alle parochies van het Roerstreekcluster en ver daarbuiten.

De uitzendingen worden aangeboden door Priorij Thabor in samenwerking met EJ Audioverhuur. De gegevens om te streamen zijn als volgt:

-ga naar www.ejaudioverhuur.nl

-klik op de hoofdpagina rechtsboven op de button: video stream

-Klik op de volgende pagina uw gewenste videostream aan: video stream A 

-Type de 6 cijfers van het wachtwoord/pincode in : 201225

-Klik op “enter”

U bent nu verbonden met de videostream.

Let op : ongeveer 15 minuten voor aanvang zal de stream pas actief zijn

Na de streaming zullen de HH. Missen nog gedurende een maand te zien zijn met deze gegevens op de site van EJ Audioverhuur (stream-archief, stream-archief 5). Ook zullen de uitzendingen worden geplaatst op het youtube-kanaal van Priorij Thabor (Priorij Thabor).

Als U Uw deelname ook tot uitdrukking wilt brengen met een financiële bijdrage aan de Parochie van de HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus wordt dat zeer op prijs gesteld. Door de pandemie zijn ook de parochies zwaar getroffen. Viel het jaar voor U toch nog onverwacht financieel redelijk uit, vergeet dan alstublieft de parochie niet. Het nummer van de bankrekening is 

NL 58 RABO 0138 1020 82 t.n.v. kerkbestuur HH. Wiro, Plechelmus en Otgerus. 

De zusters stellen aan de Parochie voor de eerste 20 donateurs die meer geven dan EURO 25,00 een exclusieve Priorij Thabor-pen 2020 ter beschikking. Bij voorbaat danken wij U van harte.