maandag 26 oktober 2020

Sponsors gezocht voor live streaming H. Mis Professiefeest onze zr. M. Josephine Heesen crss

Op 7 november aanstaande, feest van de H. Willibrord, herdenkt onze zr. M. Josephine dat zij 25 jaar geleden haar geloften in ons klooster heeft afgelegd. Zij heeft in de afgelopen jaren zich met kracht ingezet in ons klooster en daarbij aan honderden, zo niet duizenden kinderen uit de Roerstreek en daarbuiten, maar vooral uit Sint Odilienberg catechese gegeven - algemeen en bij de voorbereiding op de Eerste H. Communie en het H. Vormsel. Wij hadden dit met een groot feest willen vieren samen met al degenen die haar hebben meegemaakt, inclusief de kinderen en hun ouders. Door de pandemie zal dat niet kunnen.

Verleden week is voor het eerst uit de Basiliek een live stream uitgezonden van den H. Mis (uitvaart). Dat was erg mooi. Dat willen wij ook graag op 7 november om 10.30u  realiseren. Dat is echter duur, ook omdat we graag die H. Mis daarna met een catechetische toelichting op youtube willen plaatsen zodat die beschikbaar blijft. We hebben begrepen dat de kosten rond de EURO 750,00 liggen. We hebben zelf al EURO 125,00 ingezameld en dat betekent dat we nog EURO 625,00 nodig hebben. Mogen we U vragen hier aan mee te doen? Dat zouden we heel erg waarderen. 

Hoe kunt U meedoen?

envelop in brievenbus klooster adres Aan de Berg 3, Sint Odilienberg (hiervoor niet aanbellen s.v.p.)

bank: NL41 INGB 0004 1591 27 ten name van H.D.L.M Schruer (zr. Johanna) met vermelding live stream (dit is ook de projectenrekening die wordt gebruikt als U kaarsen wilt opsteken).

Heel veel dank!

Onze klooster is erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling) en onder daarvoor geldende voorwaarden zijn giften aan ons klooster fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie zie deze link

Namen van sponsors worden op verzoek met alle plezier ook op dit weblog vermeld en te zijner tijd op de aftiteling.